Skärgårdleverans information

I samarbete med transportbolaget Skärgårda erbjuder vi nu leverans till de flesta öar i Stockholms Skärgård. Fyll i ditt postnr, adress, mail och telefon (viktigt att ni skriver rätt mail och telefonnr).

Efter att er beställning är lagd så kommer ni att få en länk via mail/SMS från Skärgårda och där anger ni den plats ni vill ha leverans till. Det är viktigt att ni väljer en plats med fritt vatten så att de kan lägga till. Om du inte har möjlighet att ange en passande leveransplats så rekommenderar vi att du använder någon av de fasta leveransplatser vi har i ditt område. I fältet ”Beskrivning av leveranspunkt” anger du speciella kännetecken för din brygga, båt eller annat som vi bör känna till om leveransplatsen så vi enkelt kan hitta dig. Ifall du inte är på plats och tar emot leveransen, kan du ange var vi ska lämna godset, dock max. sju meter från tilläggningsplatsen. När du är nöjd med nålens placering och angett eventuell information om leveransplatsen väljer du ”Bekräfta leveransplats”. Ni kommer sedan att få aviseringar när leveransen är på väg och strax innan den anländer. 

Viktigt är att ni som kund då finns på angiven plats när leveransen sker då era varor annars kommer att lämnas utan uppsikt på angiven leveransplats, Skärgårdas och Melanders ansvar avslutas när varorna lämnats på leveransplatsen. Priset är fast på 395kr för leveransen och leveranser sker på onsdagar och fredagar (med undantag midsommarafton då vi istället levererar torsdagen den 24:e). Vi på Melanders vill gärna ha er beställning i så god tid som möjligt men senast kl 12:00 två dagar innan ni önskar varorna levererade. Varorna kommer levererade i en Kylväska som ni som kund sedan får behålla.

Läs gärna mer om Skärgårdas leveranser på deras hemsida www.skargarda.se och har ni frågor så maila gärna till oss på Melanders: order@melandersgroup.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För att boka bord på restauranger som ingår i Melanders Group - klicka på respektive logotyp: