Villkor

Beställning
All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. Vi ansvarar inte för utebliven order till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret. Beställning kan antingen läggas för upphämtning en viss tid eller med valet ”Snarast”. Vid valet snarast hanteras beställningen i den ordning den har kommit till restaurangen.

Produkter
Melanders Fisk AB är ständigt uppdaterad med uppgifter om produkter och ingredienser/allergener. Var uppmärksam på att innehåll kan ändras och att ett produktnamn inte per automatik innebär samma produktkomponenter. Vi reserverar oss för felskrivning och att vissa produkter kan vara slut i lager om råvaror saknas eller leverans från distributör har uteblivit. Den av kunden valda restaurangen ansvarar själv för att meddela kunden om detta och erbjuda ett alternativ.

Betalning
Samtliga beställningar via Melanders Fisk AB är bindande. Angivna priser är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 % och för eventuella övriga produkter är momsen 25 %. Betalning sker via Klarna.

Ångerrätt
Vid beställning av varor som snabbt kan försämras, såsom livsmedel, gäller ingen ångerrätt.

Missbruk
Vi lagrar IP-adresser och annan värdefull information, såsom Internetleverantör, för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på melanders.se.

Villkorsändringar
Melanders Fisk AB kan komma och har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Information om ändring meddelas via webbplatsen minst en vecka innan tillämpning. Genom att fortsätta att nyttja våra tjänster efter ändrade villkor godkänner du ändringen.

Kontaktuppgifter

Melanders Fisk AB (556536-0434)
Gustavslundsvägen 50
167 51 BROMMA
info@melandersgroup.se

För att boka bord på restauranger som ingår i Melanders Group - klicka på respektive logotyp: