MELANDERS

NK Saluhall

NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka där Melanders står för delikatesserna som härstammar från havet.

Menyer

Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron i skaldjursbaren eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur?

Boka bord

För att boka bord hos oss ringer du på 08-762 80 73. För tillfället kan vi endast boka sällskap med max 8 personer.

 

Kontakt

Melanders NK Saluhall
Hamngatan 18-20
111 47 Stockholm

Telefon: 08-762 80 73
E-post: melandersfisk.sth@nk.se

Våra öppettider
Måndag-fredag: 11–19
Lördag: 11:30–18
Söndag: 11-17

Kalendarium

15 NOV – 29 NOV

Smaka på julen i NK saluhall.

Alla handlare i saluhallen visar upp sitt sortiment inför jul, passa på att beställa din julmat. Melanders har ett stort utbud av sillar i både klassiska och nya tappningar. Så varför inte även ta en silltallrik till lunch?

27 NOVEMBER

Quality Caviar Stockholm

Quality Caviar Stockholm gästar Melanders, smakprov och demo mellan kl. 15.00 – 18.00. Välkommen att uppleva våra inbjudande smaker från tydlig sälta till bräckt sötma i krispig konsistens och följsamt len!

3 NOVEMBER

Boksignering med Nisse Molinder

Nils Molinder signerar och säljer sin uppskattade kokbok FISK, dessutom till ett rabatterat pris, en uppskattad julklapp till ung som gammal. Vi återkommer med klockslag för signeringen. Välkommen

melanders_taby_centrum_img_01

Melanders NK Saluhall

NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka för alla sanna matentusiaster. Därför är det förstås inte så konstigt att Melanders står för delikatesserna som härstammar från havet.

På Melanders NK kan du njuta av både fantastisk miljö och gastronomiska upplevelser, oavsett vad du är på för humör. Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron i skaldjursbaren eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur?

Vill du ta med dig upplevelsen hem är det bara att kila bort till Melanders välfyllda fisk- och skaldjursdiskar där du finner ett brett sortiment av färsk fisk och skaldjur och färdiglagade takeaway-rätter. Önskar du matlagnings- eller tillredningstips är du alltid mer än välkommen att fråga våra kunniga handlare. 

Restauranger som ingår i Melanders Group