MELANDERS

NK Saluhall

NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka där Melanders står för delikatesserna som härstammar från havet.

Menyer

Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur?

Boka bord

Boka gärna bord nedan, men du kan också ringa oss på 08-762 80 73. För tillfället kan vi endast boka sällskap med max 8 personer.

Sallad

Dagens husman 25/4

Pannbiff med persiljepotatis, saltgurka, rårörda lingon & löksky  215:-

Melanders NK Saluhall

NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka för alla sanna matentusiaster. Därför är det förstås inte så konstigt att Melanders står för delikatesserna som härstammar från havet.

På Melanders NK kan du njuta av både fantastisk miljö och gastronomiska upplevelser, oavsett vad du är på för humör. Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur?

Vill du ta med dig upplevelsen hem är det bara att kila bort till Melanders välfyllda fisk- och skaldjursdiskar där du finner ett brett sortiment av färsk fisk och skaldjur och färdiglagade take away-rätter. Önskar du matlagnings- eller tillredningstips är du alltid mer än välkommen att fråga våra kunniga handlare. 

Kontakt

Melanders NK Saluhall
Hamngatan 18-20
111 47 Stockholm

Telefon: 08-762 82 73
E-post: melandersfisk.sth@nk.se

Måndag-fredag: 11–19
Lördag: 11:30–18
Söndag: 11:30-17

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
För att boka bord på restauranger som ingår i Melanders Group - klicka på respektive logotyp: