Melanders Restauranger

Melanders restauranger finns över hela Stockholm – från Täby och Vaxholm i norr till Medborgarplatsen på söder. Krogarna har unika menyer, men gemensamt för dem alla är ett fokus på vällagad husmanskost och att fisk och skaldjur av högsta kvalitet spelar huvudrollerna i många av rätterna. 

Melanders Alvik

På Melanders i Alvik finner du alltifrån vällagad husmanskost och Melanders klassiker till sushi och Hawaiian poké bowls på menyn. Veckans husman serveras måndag-fredag.

Melanders Bodarna

Från april till september kan du njuta av såväl det bästa från Melanders som solen mitt i folklivet på Medborgarplatsen. Vår uteservering erbjuder ett stort antal sittplatser och mysigt loungehäng.

Melanders Dalagatan

Melanders Dalagatan, belägen alldeles invid Vasaparken, är en folklig kvarterskrog som serverar dagens lunch varje vardag och en härlig á la carte med fokus på fisk och skaldjur måndag-lördag.

Melanders NK Saluhall

Mitt i city, på nedre botten i NK, serveras lunch och middag måndag-söndag. På menyn finner du bland annat Melanders klassiker, vällagade husmansrätter, färska skaldjur och överdådiga skaldjursplatåer.

Melanders Söderhallarna

På Melanders i Söderhallarna serveras lunch och á la carte måndag-lördag. Varje torsdag mellan klockan 16 och 19 bjuds det in till räkfrossa med pinfärska räkor och alla tillbehör du kan önska dig.

Melanders Täby

Melanders i Täby är ett kulinariskt litet mecka där du kan njuta av husmanskost, á la carte, sushi eller en fika. Varje fredag bjuder vi in till AW och på söndagar serverar vi klassisk söndagsmiddag.

Melanders Vaxholm

Melanders i skärgårdsstaden Vaxholm erbjuder det mesta i fisk- och skaldjursväg, antingen du vill äta på vår sommarrestaurang eller handla med dig middagen hem. Restaurangen har öppet från vår till tidig höst.

Melanders Östermalmshallen

På Melanders bakficka serveras skaldjur, skaldjursplatåer, husmanskost och Melanders signaturrätter från lunch till kväll i anrik miljö i hjärtat av Östermalm. Krogen har också en gedigen vinlista.

Tysta Mari

I Östermalms saluhall hittar du Tysta Mari - krogen med anor från 1834 - som serverar husmanskost, skaldjur och fräscha sallader måndag-lördag. Alla rätter kan fås som takeaway eller avnjutas på plats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
För att boka bord på restauranger som ingår i Melanders Group - klicka på respektive logotyp: