Melanders Täby Centrum

Täby Centrum invigdes 1968 och är Nordens näst största köpcentrum. Den 29 augusti var det premiär för den största satsningen hittills i Melanders gastronomiska historia. Vid entrén till nya södra utbyggnaden, på 1100 kvadratmeter, samsas alla våra restauranger, Melanders Brasserie, Tysta Mari och Rotisseriet, med  fisk- och skaldjursdiskar, kött- och viltdisk, ostbutik, ett eget bageri, mejeri, frukt och grönt och en champagnebar.

Tanken är, bortsett från att du ska kunna handla allt du behöver på ett och samma ställe, att följa kunden hela vägen. Istället för att du ska behöva gå från disk till disk kan du strosa runt och plocka åt dig ett knippe morrötter här, välja ut en hjortfilé där, provsmaka ett bröd, dofta på en olivolja och få tips om vilken marmelad som passar bäst till osten. Blir det för mycket att tänka på kan du alltid ta igen dig med ett glas champagne i baren medan du funderar på om du ska slå till på lite skaldjur också.

 

Melanders Saluhall

I saluhallen finns något för alla smakriktningar. Prima råvaror i form av kött, bröd, frukt och grönt, fisk, skaldjur och ost samt färdiglagade rätter och delikatesser av både vanliga och ovanliga slag. Grundtanken bygger på att man ska kunna handla allt man behöver till middagen på ett och samma ställe. Under extremt trevliga former. Här kan du strosa runt och plocka åt dig ett knippe morötter här, välja ut en hjortfilé där, provsmaka ett bröd, dofta på en olivolja eller få tips om vilken marmelad som passar bäst till osten. Blir det för mycket att tänka på kan du alltid ta igen dig med ett glas champagne i skaldjursbaren medan du funderar på om du ska slå till på ett kilo svenska signalkräftor också.

Nyheter

9 december
Melanders Täby Centrum

Årets lyxigaste julmeny

Mellan 2 december och 22 december serverar vi en alternativ julmeny för dig som vill variera julens delikatesser med havets läckerheter. Välkommen att njuta av en utsökt trerätters-meny med pinfärska skaldjur i huvudrollen.

ÅRETS MENY
Hummersoppa
Skaldjursplateau
Saffranspannacotta
Menypris: 855:-/person

11 december
Melanders Täby Centrum

RÄKFROSSA

Mellan kl 17.00-20.00 är du hjärtligt välkommen varje onsdag att äta så mycket räkor med tillbehör som du önskar för endast 249.-.

Räkfrossan dukas upp i vår Saluhall, vi tar inga bordsreservationer utan det är bara att komma hit.

Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Varmt välkomna!