Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss.Vi är alltid intresserade av duktiga butiks biträden med stor kunskap och intresse för fisk och skaldjur, hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan till den roll önskar söka.

Lördagspersonal till Melanders i Östermalmshallen

Nu söker vi driven och duktig personal med butiks- och kassavana till vår butik i Östermalmshallen. Vi ser gärna att du är serviceminded, glad & positiv med ett intresse för att lära dig nya saker. Vi söker personal för att arbeta lördagar. 

Välkommen med CV och personligt brev till ostermalmshallen@melanders.se, märk din ansökan med ”Lördagspersonal”

Östermalmshallen söker även en heltidstjänst på vikariat from 15 augusti.

Du bör ha vana av butik och gärna kallskänksbakgrund, trivas att jobba med servis och människor. Vi är ett bra sammansvetsat gäng som ser framemot

en ny arbetskamrat. Skicka in din intresseanmälan till ostermalmshallen@melanders.se

Medarbetare till Tysta Mari i Täby

Vi söker två härliga medarbetare till Tysta Mari i Täby centrum, på Tysta Mari serverar vi enklare luncher och varmrätter till hungriga gäster 7 dagar i veckan. Vi söker dig som arbetat som restaurang- eller cafébiträde tidigare och är sugen på en ny rolig arbetsplats med härliga kollegor. Vi har tätt samarbete med vår restaurang Melanders Brasseri och vill man lära sig servisyrket finns det goda möjligheter att göra detta hos oss.
​Tjänsten omfattar heltid och är tillsvidare från och med 1/5-2018
​Skicka personligt brev samt CV till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Tysta Täby”​

Medarbetare till Melanders i Alvik

Till vårt nyaste tillskott i Alvik söker vi kockar, butiksmedarbetare, serveringspersonal och kassapersonal.
​Rekryteringen kommer börja i januari 2018. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se glöm inte skriva vilken typ av tjänst du söker
Vi ses i Alvik till våren

Dodd Brasserie i Djursholm söker kockar, servispersonal och runners

Sedan sommaren 2017 driver Melanders Group Dodd’s Brasseri beläget på Djursholms Golfklubb. Inför säsongen söker vi kockar, servispersonal och runners på hel- och deltid.
​Möjlighet till anställing finns efter säsongen är avslutad. Skicka din ansökan til rekrytering@melanders.se och märk din ansökan med ”Dodds”

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se