Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss. Vi är alltid intresserade av duktiga butiksbiträden med kunskap och intresse för fisk och skaldjur. Hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan för den tjänst som du önskar söka. 
  

Kock till Melanders Alvik

Melanders Alvik söker en lunchkock som har god kännedom om den svenska husmanskosten samt av enklare a la carte rätter.
​Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet av kockyrket. Arbetet är förlagt måndag till fredag 7-15 alternativt 8-16, arbete på lördagar förekommer 1 - 2 gånger i månaden.
​Tillträde omgående och lön efter överenskommelse.
​Maila din ansökan inklusive CV och personligt brev till nadine.qatanani@melandersgroup.se

Medarbetare till Melanders i Alvik

Till vår butik & restaurang i Alvik söker vi kassapersonal som kan arbeta måndag till fredag enbart dagtid. Tjänsten omfattar cirka 65% och är tillsvidare.
​Du måste tala och skriva flytande svenska, har du arbetat tidigare inom restaurang- eller caféverksamhet är detta meriterande.
​Skicka din ansökan tillsammans med en kort presentation av dig själv till alvik@melanders.se
 ​

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just det som du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se