Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss. Vi är alltid intresserade av duktiga butiksbiträden med kunskap och intresse för fisk och skaldjur. Hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan för den tjänst som du önskar söka. 

Serveringspersonal till Melanders i Söderhallarna 

Vi söker till vår restauarang och bakficka i Söderhallarna en servitör eller servitris med start den 1 september 2019. Vi ser helst att du har 1-2 års erfarenhet av servering. 
Vidare ska du kunna hantera kassor, du ska vara självgående, glad, trevlig och utåtriktad. Du ska kunna behärska flytande svenska i tal och skrift. 
Tjänsten är tillsvidare och omfattar 75%, arbetet är förlagt till viss del kvällar och helger. 
Vi tillämpar individuell lönesättning. 
Om du vill söka tjänsten eller veta mer om tjänsten, kontakta Linda Björklund linda.bjorklund@melanders.se 
  

Butiksbiträde till NK Bröd

Till vår butik NK Bröd belägen i nya NK Saluhall söker vi en driven medarbetare som brinner för att sälja. NK Bröd drivs sedan september 2018 av Melanders Group och Johan Sörberg.
Allt som säljs i butiken är bakat av vårt eget bageri beläget på NK. Vi vill att du som söker ska vara med oss på NK Bröds resa, vara med och utveckla sortiment, sätta rutiner för personal och kvalitetssäkra produkten. 
Vi söker dig som tidiagre arbetat inom bageri/konditori, Café eller brödbutik, vi ser helst att du haft någon form av ansvarstjänst tidigare. Du behöver vara serviceminded och vilja sätta kunden i fokus då NK ställer höga krav på kundbemötande. 
Du måste tala och skriva flytande svenska. Tjänsten omfattar heltid (kan diskuteras) lön efter överenskommelse och tilltäde inom kort.
Är du intreserad? Maila CV & Personligt brev till desiree.bremdal@melandersgroup.se märk din ansökan med ”NK Bröd”

Extrapersonal till NK Bröd & NK Konfektyr 

Inför sommaren söker vi extrapersonal till våra butiker på NK. Har du arbetat i butik tidiagare är detta mertiterande, har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat inom café eller konditori så ser vi det som extra meriterande. 
Du behöver tala och skriva flytande svenska, vara serviceminded och gilla att sälja. Du behöver ha fyllt 18 år.
Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Extra NK” 

 

​Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just det som du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se