Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss. Vi är alltid intresserade av duktiga butiksbiträden med kunskap och intresse för fisk och skaldjur. Hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan för den tjänst som du önskar söka. 

Medarbetare till Melanders i Alvik

Till vårt nyaste tillskott i Alvik söker vi kassapersonal som kan arbeta måndag till fredag enbart dagtid. Tjänsten omfattar cirka 65% och är tillsvidare.
​Du måste tala och skriva flytande svenska, har du arbetat tidigare inom restaurang- eller caféverksamhet är detta meriterande.
​Skicka din ansökan tillsammans med en kort presentation av dig själv till maria.faal@melandersgroup.se

Sushikock till Melanders i Alvik

Hos Melanders i Alvik har vi en uppskattad Sushiavdelning som säljer sushi av olika slag samt Pokébowls. Vi vill utöka vår stab med en Sushikock, tillträde omgående.
​Tjänsten omfattar 80% men möjlighet att utöka antingen på plats i Alvik eller på vår andra sushi-avdelning i Täby Centrum.
​Du ska kunna tala engelska eller svenska. Skicka CV och personligtbrev till maria.faal@melandersgroup.se
 ​

Melanders öppnar på NK

I mars öppnar vi Melanders i nya NK saluhall. Nu rekryterar vi:
​​Kallskänskor
​Butiksbiträden till vår fiskdisk
Servispersonal
 ​Hovmästare

Rekryteringen fortgår löpande, skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med NK samt vilken tjänst/tjänster du är intresserad av.

 

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just det som du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se