Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss.Vi är alltid intresserade av duktiga butiks biträden med stor kunskap och intresse för fisk och skaldjur, hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan till den roll önskar söka. 

Serveringspersonal till Melanders i Söderhallarna

Vi söker till vår restuarang och bakficka i Söderhallarna en servitör eller servitris med start omgående.
​Vi ser helst att du har 1-2 års erfarenhet av av servering, Vidare ska du vara van att hantera kassa, du ska vara själgående och en riktigt glad och härlig person.
​Du ska behärska flytande svenska i tal och skrift.
​Tjänsten omfattar cirka 75%, kväll och helgarbete samt individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
​Skicka din ansökan till linda.bjorklund@melanders.se

Restaurangchef till Bodarna by Melanders sommaren 2019

För oss börjar sommaren den 1 april i och med att vår uterservering på Medborgarplatsen öppnar. Inför kommande säsong söker vi nu en restaurangchef.
​Vi vill att du arbetat i ledande roll tidigare. Som restaurangchef är du: ansvarig för 7-10 medarbetare, beställningsansvarig för mat och dryck, eventplanerare samt ansvarig att de rapporter som efterfrågas lämnas i tid.
​Du rapporterar till platschef på Melanders Söder.
​Tjänsten är en säsongsanställning med start 18/3 2019 och 4/10 2019. Lön efter överenskommelse
​Skicka din ansökan till linda.bjorklund@melanders.se

Medarbetare till Melanders i Alvik

Till vårt nyaste tillskott i Alvik söker vi kassapersonal som kan arbeta måndag till fredag enbart dagtid. Tjänsten omfattar cirka 65% och är tillsvidare.
​Du måste tala och skriva flytande svenska, har du arbetat tidigare inom restaurang- eller caféverksamhet är detta meriterande.
​Skicka din ansökan tillsammans med en kort presentation av dig själv till maria.faal@melandersgroup.se

Sushikock till Melanders i Alvik

Hos Melanders i Alvik har vi uppskattad Sushiavdelning som säljer sushi av olika slag samt Pokébowls. Vi vill utöka vår stab med en Sushikock, tillträde omgående.
​Tjänsten omfattar 80% men möjlighet att utöka antingen på plats i Alvik eller på vår andra sushi-avdelning i Täby Centrum.
​Du ska kunna tala engelska eller svenska. Skicka CV och personligtbrev till maria.faal@melandersgroup.se
 ​

Melanders öppnar på NK

I olika etapper med start i slutet på november öppnar vi upp på NK. Vi söker:
​Kassapersonal
​Kallskänskor
Kockar
Bagre
​Konditorer
​Cafébiträden
​Butiksbiträden till vår fiskdisk
Servispersonal
 ​Hovmästare

Rekryteringen fortgår löpande, skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med NK samt vilken tjänst/tjänster du är intresserad av.

 

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se