Brasseriet Dalagatan

Alldeles intill Vasaparken finner du Melanders Butik & Brasserie som, precis som namnet antyder, både är en butik och en restaurang. En folklig kvarterskrog där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma.

Delikatessdisken förvandlas varje kväll till en skaldjurs- och ostronbar och i loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul.

Kom in och ta dig ett glas vin medan du funderar på vad du ska handla med dig hem till middag. Butiken erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter. För dig som inte orkar kliva ur bilen erbjuds en smidig lösning: ring in din beställning en stund innan du passerar, så levereras delikatesserna direkt till bildörren.

 

 

Varmt välkommen!

 

Menyer

Välkommen att botanisera i våra menyer. Bon appétit.

Baren

Nyhet!
Varför inte starta middagen med mindre rätter som finns skriftligt på en tavla i bardelen. Varje torsdag & fredag från kl16

 

Varje fredag bjuder vi på Dalagatan in till fredagsfeeling i baren, varje vecka nya hemliga events! Vi avslöjar på Onsdagen innan vad veckans tema är.

 

Är man intresserad så har vi även en ostronskola med roliga tips. Den håller till i vår bardel där även goda drycker ackompanjeras.

 

Välkomna!

Nyheter

22 augusti
Brasseriet Dalagatan

Melanders årliga kräftskiva

Välkomna på kräftskiva på Melanders Dalagatan. 

I år kommer det förutom god dryck och glada snapsvisor även bjudas på:

** Kantarelltoast

** Frossa i nykokta svenska signalkräftor med klassiska tillbehör

** Vaniljglass med färska bär

675/p

Boka bord 08-300 300
Sittningstider : 17:00-20:00 eller 20:30-23:00