Melanders restauranger

I våra butiker finner du ett rikligt urval av färsk fisk, färska skaldjur och ett stort sortiment av delikatesser och färdiglagad mat. Den färdiglagade maten kommer från eget kök och finns för avhämtning. I vår kött- och viltavdelning hittar du de finaste råvaror i form av kött, chark och fågel från skog och mark. Bakom disken finns förstås alltid våra dedikerade medarbetare som gärna tipsar dig om alltifrån hur man rensar en strömming till hur man tillreder ett vaktelägg.

Dalagatan

Butiken erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, nybakat bröd, goda olivoljor, färdiglagade rätter och har en gedigen ostavdelning med utvalda ostar av alla slag från all världens hörn. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning. Kom hit och ta ett glas vin medan du funderar ut vad du ska handla med dig hem till middag.

OSTRONSKOLA PÅ DALGATAN
Lär dig öppna ostron med vår kunniga personal. Ni lär er allt som är värt att veta om ostron och olika öppningstekniker. Kursen avslutas med en ostronprovning där ni får avnjuta 10 ostron var tillsammans med champagne. Med er hem får ni en fin ostronkniv och en massa tips och knep för att lyckas med havets pärlor. Min 6 personer. Ring vår butik för frågor och bokningar.

VÅRA ÖPPETTIDER
Måndag-fredag: 9.30–19:00
Lördag: 9.30 – 17.00
Söndag: Stängt ​

KONTAKT
Melanders Dalagatan
Fisk & Vilt
114 39 Stockholm
Tel: 08-662 45 79
ostermalmshallen@melanders.se

Östermalmshallen

Vi erbjuder ett brett sortiment av färsk fisk, skaldjur och färdiglagad mat. Vi har även utökat vårt sortiment med en ostronbar med fulla rättigheter. Vi erbjuder även cateringar, stora som små, kontakta oss gärna när ni planerar fest eller event nästa gång.

VÅRA ÖPPETTIDER
Måndag-fredag: 9.30–19:00
Lördag: 9.30 – 17.00
Söndag: Stängt ​

KONTAKT
Melanders Östermalmshallen
Fisk & Vilt
114 39 Stockholm
Tel: 08-662 45 79
ostermalmshallen@melanders.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För att boka bord på restauranger som ingår i Melanders Group - klicka på respektive logotyp: