Information kring julbeställningar


VIKTIG INFO VID HEMLEVERANS AV BESTÄLLNINGAR

Under julveckan är det väldigt många leveranser, därav är det svårt att förutse vilken tid ni kommer att få er leverans mer än under den tidsintervallen som står på er bekräftelse. Leveranserna sker från våra egna butiker av vår personal och kommer med största sannolikhet från den butiken som ligger geografiskt närmast er. Ring till er närmsta butik om ni har några frågor gällande leveransen, annars är det bara att invänta att er beställning anländer och se till att ha telefonen påslagen så att vår personal kan nå er.

VIKTIG INFO FÖR UPPHÄMTNING AV BESTÄLLNINGAR

Kom gärna på utsatt tidsintervall som ni vald vid beställningstillfället (för- eller eftermiddag) och det är viktigt att ni kan fullständigt namn på beställaren av er order samt vilket ordernr ni har. Uppge efternamn när det är er tur att hämta beställningen då vi sorterar våra beställningar per namn.

Se information nedan för vart ni ska hämta ut era beställningar från respektive butik.

ALVIK:
Den 22 och 23 dec har Alvik ingång runt hörnet, väl inne i butiken så hänvisas man av personalen till två olika köer. Den ena är för de som ska handla i butiken och den andra är för de som har förbeställt. Vill man komplettera med något utöver det man förbeställt så ställer man sig i butikskön.

DALAGATAN:
Den 22 och 23 december har Dalagatan utlämning av alla beställda varor en bit ner på Eastmansvägen i vårt Melanderstält. 

NK:
Utlämning sker vid vår disk i vanlig ordning alla dagar utom den 23:e december då vi har utlämning några meter längre bort i Saluhallen, vi kommer ha hänvisning från vår disk så att ni hittar rätt.

SÖDERHALLARNA:
Söder har utlämning av förbeställda varor i stora matsalen med entré från Fatburstrappan(ovanför trapporna från Södra station samt med ingång från hallen.

Den 23 december kommer förbeställda varor att hämtas ut från stora matsalen med entré från Fatburstrappan. Det kommer finnas personal  som ser till att avstånd hålls och att rätt mängd kunder får hämta sina beställningar i tur och ordning. Vi kommer samtidigt att bjuda på glögg och pepparkakor till alla som väntar utomhus. Detta är åtgärder vi måste vidta pga de nya restriktionerna och vi ber ödmjukast om er förståelse.

 

TÄBY:
Man hämtar sina beställningar vid Tysta Mari/Dagens Husman (gäller mellan 21-22 december), kommer ni från Täby torg är det genom snurrdörren sen på höger sida, kommer du in via centrum så är det förbi saluhallen/butiken och sen på vänster sida.

Den 23-24 december sker utlämning utomhus på Täby Torg från 10.00 men även på Tysta Mari som tidigare sagts MEN ingång sker från torgets Entré.  

ÖSTERMALMSHALLEN:
Utlämningen sker på Humlegårdsgatan 3, på Tysta Maris uteservering. 

VAXHOLM
Vi tar emot inne i butiken som vanligt

Har ni andra frågor eller funderingar så kolla först igenom vår FAQ, annars kan ni ringa till våra butiker (här hittar ni också våra öppettider) eller maila er fråga till order@melandersgroup.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För att boka bord på restauranger som ingår i Melanders Group - klicka på respektive logotyp: