Melanders Hötorgshallen

Hötorgshallen är hela världens saluhall. Här är utbudet av både varor och kunder härligt mångskiftande. Mitt i denna internationella atmosfär finns Melanders med disken fylld av delikatesser, alltifrån fisk och skaldjur till goda tillbehör och egentillverkade såser. Här tävlar också mer udda smaker som nors, gäddrom och saltlånga om uppmärksamheten.

I nyrenoverade Hötorgshallen finns nu en skaldjursbar där det serveras skaldjurstallrikar, rimmad lax, ostron och annat smått och gott tillsammans med ett glas kall champagne för den som vill lyxa till det lite extra. Här finns även en hel avdelning med frysta skaldjur och sushitillbehör på lösvikt.

Förlita dig på oss när det blir dags att fylla julborden och bufféer till studenten, midsommar och påsk. Köp rimmad och gravad lax, välj och vraka bland sillarna som ligger på parad i disken. I vår skagenröra är räkorna är stora och spänstiga och den lena röran har precis rätt dillsmak. Även de mer sensationslystna matnördarna hittar sitt. Vad sägs om en svensk version av den spanska torkade torsken bacalao? Vår görs av långa. Ostron har blivit en riktig storsäljare på senare år och på Melanders i Hötorgshallen har vi specialiserat oss på just ostron.