Brasseriet Täby centrum

Det populära brasseriekonceptet har funnits hos Melanders på Dalagatan sedan 2008, nu är förhoppningen att konceptet ska bli lika väl emottaget bland
täbyborna. Menyn bjuder på klassiska svenska och franska rätter som rimmad lax med dillstuvad potatis och Pork bourguignon. Utöver den varma maten finns förstås i sann Melanders-anda ett gediget utbud av skaldjur. Till brasseriet är man välkommen från tidig lunch till sen middag.

Kom in och ta dig ett glas vin och något gott att äta medan du funderar på vad du ska handla med dig hem till middag. Butikerna erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, kött och vilt, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter.

Varmt välkomna!

Våra menyer

Vår meny bjuder på klassiska svenska och franska rätter som till exempel Moules frites och kokt torsk med pepparrot och pocherat ägg.

Utöver den varma maten finns förstås i sann Melanders-anda ett gediget utbud av skaldjur. Välkommen att botanisera i våra menyer. Bon appétit!

Melanders Saluhall

I saluhallen finns något för alla smakriktningar. Prima råvaror i form av kött, bröd, frukt och grönt, fisk, skaldjur och ost samt färdiglagade rätter och delikatesser av både vanliga och ovanliga slag. Grundtanken bygger på att man ska kunna handla allt man behöver till middagen på ett och samma ställe. Under extremt trevliga former. Här kan du strosa runt och plocka åt dig ett knippe morötter här, välja ut en hjortfilé där, provsmaka ett bröd, dofta på en olivolja eller få tips om vilken marmelad som passar bäst till osten. Blir det för mycket att tänka på kan du alltid ta igen dig med ett glas champagne i skaldjursbaren medan du funderar på om du ska slå till på ett kilo svenska signalkräftor också.

Nyheter

4 december
Brasseriet Täby centrum

Brunch

Välkommen in på en lång och härlig brunch! Här väcks kroppen  till liv av en välförtjänt brunchbuffé. En dag som börjar med Minihamburgare, laxar av olika slag, råbiff och pocherat ägg eller Frasvåfflor  med sylt och grädde har alla förutsättningar att bli så där perfekt som en söndag ska vara. Självklart finns det många sorters te och kaffe om man inte föredrar något vår bartender skakar ihop.

Vi öppnar upp Brunchen kl 12.00

295:- per person.
Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Vi kommer ha ett litet juluppehåll för vår brunch och kör den sista 11:e december och den är åter den 15:e januari

Varmt välkomna

 

5 december
Brasseriet Täby centrum

Måndagsbuffé

Melanders Måndagsbuffé i Täby Centrum!

Mellan 17.00 och 20.00 dukar vi upp Melandersdelikatesser, både varma och kalla, våra goda röror, sillar, lax med mycket mer gott.

249:-  per person
1/2 priset för barn till 12 år

Vi kommer ha ett litet juluppehåll för vår måndagsbuffe och kör den sista 12:e december och den är åter den 16:e januari

Varmt välkommen!

 

6 december
Brasseriet Täby centrum

Sushibuffé

Varje Tisdag mellan 17:00 och 20:00 dukar vi upp vår sushibuffé i baren hos oss på Melanders Täby Centrum.

Våra duktiga sushikockar erbjuder Nigiri och sushirullar i olika storlekar och smaker.

 Allt detta för endast 249.- per person och halva priset för barn upp till 12 år. 

Vi kommer ha ett litet juluppehåll för vår sushibuffe och kör den sista 13:e december och den är åter den 17:e januari

Varmt välkomna!

6 december
Brasseriet Täby centrum

Vardagslyx i Täby

Unna dig något gott i solen!
På måndagar och tisdagar erbjuder vi en 2-rättersmeny inkl. ett glas vin alt alkoholfri dryck för 349/299.-, så kom förbi och börja veckan med en trevlig middag hos oss.

Förrätt: Skagenröra på nystekt toast

Varmrätt: Moules Frites med pommes frites och aioli, fiskgryta med aioli och krutonger eller rimmad lax med dillstuvad potatis

Varmt välkomna
  

7 december
Brasseriet Täby centrum

Räkfrossa i Täby

Varje onsdag bjuder vi in till en ordentlig räkfrossa i baren. Mellan kl 17.00-21.00 är du hjärtligt välkommen att äta så mycket räkor med tillbehör som du önskar för 249:- 

Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Vi kommer ha ett litet juluppehåll för vår räkfrossa och kör den sista 14:e december och den är åter den 18:e januari

Varmt välkomna

8 december
Brasseriet Täby centrum

Grillafton i baren

Varje torsdag mellan 17.00-20.00 dukas det upp en buffé från vårt Rotisserie med allt från nygrillad kyckling, fläskkarré, lamm mm. Till detta finns potatis och sallader av alla dess olika slag, coleslaw, grillad majs och såser,självklart ingår bröd och smör. Ät så mycket du önskar för 249:- 

Barn upp till 12 år äter för halva priset

Vi kommer ha ett litet juluppehåll för vår grillbuffe och kör den sista 14:e december och den är åter den 18:e januari

Varmt Välkomna!