Brasseriet Täby centrum

Det populära brasseriekonceptet har funnits hos Melanders på Dalagatan sedan 2008, nu är förhoppningen att konceptet ska bli lika väl emottaget bland
täbyborna. Menyn bjuder på klassiska svenska och franska rätter som rimmad lax med dillstuvad potatis och Pork bourguignon. Utöver den varma maten finns förstås i sann Melanders-anda ett gediget utbud av skaldjur. Till brasseriet är man välkommen från tidig lunch till sen middag.

Kom in och ta dig ett glas vin och något gott att äta medan du funderar på vad du ska handla med dig hem till middag. Butikerna erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, kött och vilt, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter.

Varmt välkomna!

Våra menyer

Vår meny bjuder på klassiska svenska och franska rätter som till exempel Moules frites och kokt torsk med pepparrot och pocherat ägg.

Utöver den varma maten finns förstås i sann Melanders-anda ett gediget utbud av skaldjur. Välkommen att botanisera i våra menyer. Bon appétit!

Melanders Saluhall

I saluhallen finns något för alla smakriktningar. Prima råvaror i form av kött, bröd, frukt och grönt, fisk, skaldjur och ost samt färdiglagade rätter och delikatesser av både vanliga och ovanliga slag. Grundtanken bygger på att man ska kunna handla allt man behöver till middagen på ett och samma ställe. Under extremt trevliga former. Här kan du strosa runt och plocka åt dig ett knippe morötter här, välja ut en hjortfilé där, provsmaka ett bröd, dofta på en olivolja eller få tips om vilken marmelad som passar bäst till osten. Blir det för mycket att tänka på kan du alltid ta igen dig med ett glas champagne i skaldjursbaren medan du funderar på om du ska slå till på ett kilo svenska signalkräftor också.

Nyheter

26 oktober
Brasseriet Täby centrum

Räkfrossa i Täby

Varje onsdag bjuder vi in till en ordentlig räkfrossa i baren. Mellan kl 17.00-21.00 är du hjärtligt välkommen att äta så mycket räkor med tillbehör som du önskar för 249:- 

Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Varmt välkomna

27 oktober
Brasseriet Täby centrum

Grillafton i baren

Varje torsdag mellan 17.00-20.00 dukas det upp en buffé från vårt Rotisserie med allt från nygrillad kyckling, fläskkarré, lamm mm. Till detta finns potatis och sallader av alla dess olika slag, coleslaw, grillad majs och såser,självklart ingår bröd och smör. Ät så mycket du önskar för 249:- 

Barn upp till 12 år äter för halva priset

Varmt Välkomna!

28 oktober
Brasseriet Täby centrum

After work i Täby

Varje fredag från 16.00 råder skön after work-stämning i Täby Centrum. Vi bjuder på en smakassiett med ost eller delikatesser vid köp av ett glas vin.

Varmt välkomna!

30 oktober
Brasseriet Täby centrum

Brunch

Välkommen in på en lång och härlig brunch! Här väcks kroppen  till liv av en välförtjänt brunchbuffé. En dag som börjar med Minihamburgare, laxar av olika slag, råbiff och pocherat ägg eller Frasvåfflor  med sylt och grädde har alla förutsättningar att bli så där perfekt som en söndag ska vara. Självklart finns det många sorters te och kaffe om man inte föredrar något vår bartender skakar ihop.

Vi öppnar upp Brunchen kl 12.00

295:- per person.
Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Varmt välkomna!

 

31 oktober
Brasseriet Täby centrum

Måndagsbuffé

Melanders Måndagsbuffé i Täby Centrum!

Mellan 17.00 och 20.00 dukar vi upp Melandersdelikatesser, både varma och kalla, våra goda röror, sillar, lax med mycket mer gott.

249:-  per person
1/2 priset för barn till 12 år

Varmt välkommen!

 

13 november
Brasseriet Täby centrum

Fira Fars dag med oss

Kom och fira far hos oss med en härlig brunch, vi dukar upp vår brunchbuffé med minihamburgare, laxar av olika slag, sillar, ostron, råbiff, charkuterier, ostar, caesarsallad med kyckling eller räkor, äggröra,korvar, våfflor, äppelpaj, chokladtryfflar  och mycket mycket mer mellan§ 11.00 och 15.00. Föredrar man istället en middag så öppnar vi matsalen igen klockan 16 och erbjuder då vår fulla a´la carte meny. Boka gärna bord på vår hemsida eller på telefonnummer 08-6380538

Tysta Mari serverar utöver sin vanliga meny en 2-rätters farsdagmeny med en toast skagen till förrätt och en rimmad torskrygg med pepparrot, räkor, skirat smör och kokt potatis till varmrätt för 325.-  

Varmt välkomna!