Brasseriet Täby centrum

Det populära brasseriekonceptet har funnits hos Melanders på Dalagatan sedan 2008, nu är förhoppningen att konceptet ska bli lika väl emottaget bland
täbyborna. Menyn bjuder på klassiska svenska och franska rätter som rimmad lax med dillstuvad potatis och Pork bourguignon. Utöver den varma maten finns förstås i sann Melanders-anda ett gediget utbud av skaldjur. Till brasseriet är man välkommen från tidig lunch till sen middag.

Kom in och ta dig ett glas vin och något gott att äta medan du funderar på vad du ska handla med dig hem till middag. Butikerna erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, kött och vilt, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter.

Varmt välkomna!

Melanders Saluhall

I saluhallen finns något för alla smakriktningar. Prima råvaror i form av kött, bröd, frukt och grönt, fisk, skaldjur och ost samt färdiglagade rätter och delikatesser av både vanliga och ovanliga slag. Grundtanken bygger på att man ska kunna handla allt man behöver till middagen på ett och samma ställe. Under extremt trevliga former. Här kan du strosa runt och plocka åt dig ett knippe morötter här, välja ut en hjortfilé där, provsmaka ett bröd, dofta på en olivolja eller få tips om vilken marmelad som passar bäst till osten. Blir det för mycket att tänka på kan du alltid ta igen dig med ett glas champagne i skaldjursbaren medan du funderar på om du ska slå till på ett kilo svenska signalkräftor också.

Nyheter

31 mars
Brasseriet Täby centrum

AFTER WORK

Fredagsfeeling med After Work i Brasseriets bar med härliga priser från 16.00:

Kvällens öl 39:-

Kvällens rosé på glas 59:-

Kvällens bubbel: 59:-

Alkoholfritt alternativ 19:-

Vi bjuder på tilltugg till er första dryck!

Vi ses ikväll efter 16.00!

Varmt Välkomna!

2 april
Brasseriet Täby centrum

BRUNCH

Välkommen in på en lång och härlig söndagsbrunch! Här väcks kroppen  till liv av en välförtjänt brunchbuffé. En dag som börjar med Minihamburgare, laxar av olika slag, råbiff, bacon, äggröra eller frasvåfflor med sylt och grädde har alla förutsättningar att bli så där perfekt som en söndag ska vara.

Vår brunch serveras varje söndag mellan 12.00-15.00.

295:- per person.
Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Vår brunch tar en veckas uppehåll under påsken så på påskdagen den 16:e har vi ingen brunchbuffé men den dukas upp igen den 23:e

Varmt välkomna!

 

 

3 april
Brasseriet Täby centrum

VARDAGSLYX

På måndagar och tisdagar erbjuder vi en 2-rättersmeny inkl. ett glas vin alt alkoholfri dryck för 349/299.-, så kom förbi och börja veckan med en trevlig middag hos oss.

Förrätt: Skagenröra på nystekt toast eller liten caesarsallad

Varmrätt: Fisk - & skaldjursgryta med aioli och krutonger, Rimmad lax med dillstuvad potatis eller vår populära Moules Frites

Varmt välkomna!
  

3 april
Brasseriet Täby centrum

MÅNDAGSBUFFÉ

Börja veckan med vår Måndagsbuffé!

Mellan 17.00 och 20.00 dukar vi upp våra Melanders delikatesser, både varma som kalla såsom våra goda röror, sillar, lax och mycket annat gott.

249:-  per person
Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Vår måndagsbuff´e tar en veckas uppehåll under påsken så på annandagen den 17:e har vi ingen buffé men den dukas upp igen den 24:e

Varmt välkomma!

 

4 april
Brasseriet Täby centrum

SUSHIBUFFÉ

Varje Tisdag mellan 17:00 och 20:00 dukar vi upp vår sushibuffé i baren hos oss.

Våra duktiga sushikockar Anna och Leo erbjuder Nigiri och sushirullar i olika storlekar och smaker.

 Allt detta för endast 249.- per person.

Barn upptill 12 år äter för halva priset,. 

Varmt välkomna!

5 april
Brasseriet Täby centrum

RÄKFROSSA

Varje onsdag bjuder vi in till en ordentlig räkfrossa i Brasseriets bar. 

Mellan kl 17.00-20.00 är du hjärtligt välkommen att äta så mycket räkor med tillbehör som du önskar för 249:- 

Barn upp till 12 år äter för halva priset.

Varmt välkomna!