Brasseriet Dalagatan

Alldeles intill Vasaparken finner du Melanders Butik & Brasserie som, precis som namnet antyder, både är en butik och en restaurang. En folklig kvarterskrog där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma.

Delikatessdisken förvandlas varje kväll till en skaldjurs- och ostronbar och i loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul.

Kom in och ta dig ett glas vin medan du funderar på vad du ska handla med dig hem till middag. Butiken erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter. För dig som inte orkar kliva ur bilen erbjuds en smidig lösning: ring in din beställning en stund innan du passerar, så levereras delikatesserna direkt till bildörren.

 

 

Varmt välkommen!

 

Baren

Varje fredag bjuder vi på Dalagatan in till fredagsfeeling i baren, varje vecka nya hemilga events! Vi avslöjar på måndagen innan vad veckans tema är.

Välkomna!

Nyheter

25 januari
Brasseriet Dalagatan

Räkfrossa på Dalagatan

Varje onsdag mellan kl 16-21 dukar vi upp en härlig buffè med räkor i vår loungebar. För 249:- får du äta så mycket räkor med tillbehör som du önskar.

Varmt välkomna!

27 januari
Brasseriet Dalagatan

AFTER WORK 16-20

På fredag möter vi Spanien på vår AW,

Vi kommer servera en tallrik med spansk inriktning
tillsammans med två passande spanska viner till för 69kr.

Och som vanligt kommer det finnas en på plats som kan allt om vin & mat.

Hoppas vi ses på fredag.

Varmt Välkomna!!!

 

14 februari
Brasseriet Dalagatan

Fira Alla hjärtans dag hos oss!

Varmt välkomna att avnjuta en välkomponerad 3-rätters meny inklusive ett glas mousserande vin för 575:-/person. Eller varför inte låta alla hjärtans dag gå i skaldjurens tecken med en platå fylld av havets läckerheter.  

Boka redan nu på 08-300 300, direkt här på vår hemsida www.melanders.se