Brasseriet Dalagatan

Alldeles intill Vasaparken finner du Melanders Butik & Brasserie som, precis som namnet antyder, både är en butik och en restaurang. En folklig kvarterskrog där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma.

Delikatessdisken förvandlas varje kväll till en skaldjurs- och ostronbar och i loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi dukar upp med smått och gott från delikatessdisken.

Kom in och ta dig ett glas vin medan du funderar på vad du ska handla med dig hem till middag. Butiken erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter. För dig som inte orkar kliva ur bilen erbjuds en smidig lösning: ring in din beställning en stund innan du passerar, så levereras delikatesserna direkt till bildörren.

 

 

Varmt välkommen!

 

Loungebaren

Loungebaren erbjuder en stor selektion viner från all världens hörn och en mängd spännande drinkar. Varje fredag bjuder vi in till After work med bra musik och plockmat. Välkommen!

Nyheter

14 februari
Brasseriet Dalagatan

Fira Alla hjärtans dag hos oss!

Varmt välkomna att avnjuta en välkomponerad 3-rätters meny inklusive ett glas mousserande vin för 575:-/person. Eller varför inte låta alla hjärtans dag gå i skaldjurens tecken med en platå fylld av havets läckerheter.  

Boka redan nu på 08-300 300, direkt här på vår hemsida www.melanders.se 

17 februari
Brasseriet Dalagatan

Räkfrossa på Dalagatan

Varje onsdag mellan kl 16-21 dukar vi upp en härlig buffè med räkor i vår loungebar. För 249:- får du äta så mycket räkor med tillbehör som du önskar.

Varmt välkomna!

28 februari
Brasseriet Dalagatan

Stockholms Skreifestival 18-28 februari

Äntligen är det säsong för skrei – norsk torsk när den är som bäst. Mellan 18-28 februari kan du uppleva skreien nose-to-tail på 30 olika sätt på 7 restauranger i Stockholm till fantastiska priser.
Festivalerbjudande:
2-rättersmeny 250:-/person
 3-rättersmeny 300:-/person

Boka bord här redan nu!