Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss.Vi är alltid intresserade av duktiga butiks biträden med stor kunskap och intresse för fisk och skaldjur, hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan till den roll önskar söka.

Kallskänka till Melanders i Söderhallarna

Vi söker en kallskänka till vår matsal och vinbar belägen inne i Söderhallarna, tjänsten omfattar 75% och vi erbjuder rullande schema med varierande arbetstider. Man är alltid ledig varannan helg.
Vi söker dig som har cirka 3-4 års arbetserfarenhet, har du även vana att arbeta med fisk och skaldjur är detta väldigt meriterande. Skicka CV och personligt brev till linda.bjorklund@melanders.se Märk din ansökan med ”kallskänka söder”  

 

Kock/Kallskänka till Melanders Brasserie i Täby

Just nu söker vi en kock/kallskänka till vårt populära brasseri i Täby Centrum, Tjänsten omfattar 100% och arbetstiderna varierar dag,kväll på både vardagar och helger. Vi söker dig med erfarenhet inom yrket sedan tidigare. Du kommer få möjligheten till ett varierande arbete med härliga och erfarna kollegor där du kommer utvecklas inom kockyrket. Skriv ett par rader om dig själv till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Kock Täby”

 

Servispersonal vid behov till Melanders Brasseri i Täby

Letar du efter extrajobb? Kanske studerar du eller bara vill dryga ut kassan lite? Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, helg och vardag. Är du duktig och driven kan det leda till ett heltidsjobb efter jul och nyår. Du ska kunna tala flytande svenska. Skriv ett par rader om dig själv till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Extra servis Täby”

 

Butiksbiträde till Melanders i Söderhallarna

Butiksbiträde på 75-100% med anställning omgående sökes till vår fina fiskdisk på Melanders i Söderhallarna. Arbetete med fisk, skaldjur och delikatesser sedan tidigare är meriterande, även kock- eller kallskänskutbuldning är meriterande.
Varierande arbetstider måndag till lördag. Vill du vara med och jobba i vårt team? Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Butiksbiträde Söderhallarna”

 

Helgpersonal sökes till vår butik i Östermalmshallen

Vi ser gärna att du har tidiagre erfarenhet av att arbeta i butik, gärna med livsmedel. Kassavana är ett stort plus.
Skicka in ditt CV till rekrytering@melanders.se  märk din ansökan med ”Helgpersonal Östermalm”

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se