Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss.Vi är alltid intresserade av duktiga butiks biträden med stor kunskap och intresse för fisk och skaldjur, hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan till den roll önskar söka.

Lördagspersonal till Melanders i Östermalmshallen

Nu söker vi duktig och driven personal med delikatess- och kassavana att arbeta lördagar i vår butik i Östermalmshallen. 

Välkommen med CV och personligt brev till ostermalmshallen@melanders.se, märk din ansökan med ”Lördagspersonal”.

Restaurangchef till Melanders i Täby

Vi söker en driven restaurangchef till Melanders Brasseri i Täby Centrum med start omgående. Vi tror att du idag arbetar som Hovmästare men är redo att ta nästa steg i karriären.
Tjänsten är tillsvidare och heltid
​Skicka CV och personligt brev till fia.backstrom@melanders.se

Medarbetare till Tysta Mari i Täby

Till hösten söker vi två härliga medarbetarre till Tysta Mari i Täby centrum, på Tysta Mari serverar vi enklare luncher och varmrätter till hungriga gäster 7 dagar i veckan. Vi söker dig som arbetat som restaurang- eller cafébiträde tidigare och är sugen på en ny rolig arbetsplats med härliga kollegor. Vi har tätt samarbete med vår restaurang Melanders Brasseri och vill man lära sig servisyrket finns det goda möjligheter att göra detta hos oss.
​Tjänsten omfattar heltid och är tillsvidare från och med 1/9-2017
​Skicka personligt brev samt CV till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Tysta Täby”​

Servispersonal vid behov till Melanders Brasseri i Täby

Letar du efter extrajobb? Kanske studerar du eller bara vill dryga ut kassan lite? Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, helg och vardag. Är du duktig och driven kan det leda till ett heltidsjobb efter jul och nyår. Du ska kunna tala flytande svenska. Skriv ett par rader om dig själv till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Extra servis Täby”

Medarbetare till Melanders i Alvik

Till våren 2018 öppnar vi i Alvik. Vi söker kockar, butiksmedarbetare, serveringspersonal och kassapersonal.
​Rekryteringen kommer börja i januari 2018. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se glöm inte skriva vilken typ av tjänst du söker
Vi ses i Alvik till våren

 

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se