Jobba hos oss

Ser du ditt yrke som ett kall? I så fall är du förmodligen rätt man eller kvinna för oss.Vi är alltid intresserade av duktiga butiks biträden med stor kunskap och intresse för fisk och skaldjur, hör av dig till oss genom att skicka ditt CV och ansökan till den roll önskar söka.

Medarbetare till Tysta Mari i Täby

Till hösten söker vi två härliga medarbetarre till Tysta Mari i Täby centrum, på Tysta Mari serverar vi enklare luncher och varmrätter till hungriga gäster 7 dagar i veckan. Vi söker dig som arbetat som restaurang- eller cafébiträde tidigare och är sugen på en ny rolig arbetsplats med härliga kollegor. Vi har tätt samarbete med vår restaurang Melanders Brasseri och vill man lära sig servisyrket finns det goda möjligheter att göra detta hos oss.
​Tjänsten omfattar heltid och är tillsvidare från och med 1/9-2017
​Skicka personligt brev samt CV till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Tysta Täby”
 ​

Souschef till Melanders Brasserie i Täby

Just nu söker vi en erfaren kock, med gedigen kunskap inom klassisk svensk/fransk matkultur, till vårt populära brasseri i Täby Centrum. Tjänsterna omfattar 100% och arbetstiderna variera. Vi har öppet för lunch och middag alla dagar i veckan. Måndag - lördag till kl 22.00, och söndagar 20.00. Rullande schema och ca 3-4 kvällar per vecka. Man är alltid ledig varannan helg. Du kommer få möjligheten till ett varierande arbete med härliga och erfarna kollegor. Skriv ett par rader om dig själv och skicka ditt CV till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Kock Täby”

Vikariat butiksbiträde till Melanders i Östermalmhallen.

Vi söker nu ett butiksbiträde från och med Augusti. Tjänsten är ett heltidsvikariet på minimum 1 år .Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet av liknade arbete(butik eller kallskänka), fiskeintresse och bra arbetsmoral. Vi erbjuder ett härligt gäng med med hög erfarenhet och kunskap. Skicka ditt CV till ostermalmshallen@melanders.se

Kallskänka till Melanders i Söderhallarna

Vi söker en kallskänka till vår matsal och vinbar belägen inne i Söderhallarna, tjänsten omfattar 75% och vi erbjuder rullande schema med varierande arbetstider. Man är alltid ledig varannan helg.
Vi söker dig som har cirka 3-4 års arbetserfarenhet, har du även vana att arbeta med fisk och skaldjur är detta väldigt meriterande. Skicka CV och personligt brev till linda.bjorklund@melanders.se Märk din ansökan med ”kallskänka söder”  

Kockar till Melanders Brasserie i Täby

Just nu söker vi en erfaren kock till vårt populära brasseri i Täby Centrum. Tjänsterna omfattar 100% och arbetstiderna variera. Vi har öppet för lunch och middag alla dagar i veckan. Måndag - lördag till kl 22.00, och söndagar 20.00. Rullande schema och ca 3-4 kvällar per vecka. Man är alltid ledig varannan helg. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom yrket sedan tidigare. Du kommer få möjligheten till ett varierande arbete med härliga och erfarna kollegor. Skriv ett par rader om dig själv och skicka ditt CV till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Kock Täby”

 

Servispersonal vid behov till Melanders Brasseri i Täby

Letar du efter extrajobb? Kanske studerar du eller bara vill dryga ut kassan lite? Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, helg och vardag. Är du duktig och driven kan det leda till ett heltidsjobb efter jul och nyår. Du ska kunna tala flytande svenska. Skriv ett par rader om dig själv till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Extra servis Täby”

 

Butiksbiträde till Melanders i Söderhallarna

Butiksbiträde på 75-100% med anställning omgående sökes till vår fina fiskdisk på Melanders i Söderhallarna. Arbetete med fisk, skaldjur och delikatesser sedan tidigare är meriterande, även kock- eller kallskänskutbuldning är meriterande.
Varierande arbetstider måndag till lördag. Vill du vara med och jobba i vårt team? Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se märk din ansökan med ”Butiksbiträde Söderhallarna”

 

Helgpersonal sökes till vår butik i Östermalmshallen

Vi ser gärna att du har tidiagre erfarenhet av att arbeta i butik, gärna med livsmedel. Kassavana är ett stort plus.
Skicka in ditt CV till rekrytering@melanders.se  märk din ansökan med ”Helgpersonal Östermalm”

Spontanansökan?

Vi letar alltid efter duktig personal som vill vara med och arbeta i vårt team. Hittar du inte just du är duktig på bland våra lediga tjänster? Skicka en spontanansökan och berätta mer. Vi sparar alla våra mottagna CV och hör av oss om det dyker upp något vi tror passar dig i framtiden. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@melanders.se