Fest & Catering

Bröllop i skärgården, lunchmöte i styrelserummet eller studentskiva hemma?  Vår högklassiga mat och service går att avnjuta nästan precis var som helst. Vi ordnar catering för alla sorters fester - från event och kick-offer till högtidsdagar, jubileum och alldeles vanliga söndagsmiddagar med familjen.

Vi erbjuder personliga och annorlunda lokaler, inomhus såväl som utomhus, från minimum sex upp till 2000 personer. Eller så tar våra kockar med sig allt de behöver och lagar maten på plats hemma hos dig i ditt eget kök om du föredrar det. Du kanske vill bjuda dina gäster på något extra som en kurs i ostronöppning, en spännande matlagningskurs i fiskens tecken eller varför inte en barbeque bland kobbar och skär i Stockholms vackra skärgård. Även om vår specialitet är fisk och skaldjur ordnar vi självklart också andra typer av middagar.

Under flikarna ”cateringmenyer” och ”cateringbufféer” här till vänster bjuder vi på lite inspiration i form av färdigkomponerade meny- och bufféförslag baserade på varje säsongs råvaror och årstidernas skiftningar. Alla priser gäller med reservation för tillgång och väderlek.

Utöver maten och lokalerna kan vi erbjuda personal, ordna med festtält, porslin och dukning om så önskas. Det viktigaste är valfriheten, det mesta går att ordna. Vill du till exempel bara ha vissa delar av en meny eller byta ut något så är det inga som helst problem. Vi erbjuder även ett stort antal färdiglagade rätter att handla med från våra butiker och restauranger, bara att värma upp när du kommer hem.
    Vi har mer än 20 års erfarenhet av att ordna catering för alla sorters kalas, från bröllop och studentskivor till kick-offer och filmpremiärer. Inget kalas eller arrangemang är för litet eller för stort för oss. Kontakta oss så snackar vi ihop oss.