Melanders Alvik

Välkomna till vår nyöppnade Alvik butik!

8 mars slår vi upp dörrarna till vår modernaste butik hittills. Vi har lagt ner extra kärlek och tanke i allt från utformning, meny och råvaror i både butik och restaurangen. Vi slår även ett slag för miljön då vi dels kommer att ha en miljövänligare del i disken och dels att mycket av det vi säljer är från lokala producenter både för att främja lokala bönder, fiskare och jägare men även för att minimera långa transporter. Vi har även börjat med fler vegetariska alternativ och kommer alltid ha vegetariska dagens och vegetarisk Hawaii Poké och sushi. 

Butiken består av en butiksdel, en restaurang samt en bar perfekt för AW´s eller för att bara sitta och dricka champagne och äta ostron. Butiken kommer att sälja högsta kvalitets fisk & skaldjur, kött & vilt, chark & ost samt färdigrätter. Det kommer även finnas ett rotisseri där man kan handla hela kycklingar och köttbitar samt även fish & chips. Utöver detta kommer det även säljas Hawaii Poké och otroligt fin sushi.

Restaurangen är en självbetjäningsdel där man köper sin måltid och får en dosa som piper när maten är klar för upphämtning på disken. Menyn består av Melanders klassiker så som rimmad lax och toast skagen, dagens lunch och man kan även beställa rätter från rotisseriet, Hawaii poké samt sushi.

På morgnarna serveras det frukost och finns mackor och färskpressade juicer att handla med sig. På sommaren har vi en väldigt trevlig uteservering med bar och plats för ca 80 sittplatser.

 

Vi firar nyöppningen med fina erbjudanden första veckorna:

Luncherbjudande på dagens lunch 8/3-16/3 69kr dagens lunch (ordinarie 95kr)

Varje dag har vi nytt dagens erbjudande i butiken mellan 8/3-24/3

 

Välkomna på Invigningsmingel fredagen 9/3!

Kom och fira vår nya butik med oss! Vi bjuder på dryck, tilltugg och musik och möjlighet att prova lite olika saker i vår butik. Speciellt för kvällen kommer vi även ha extra fina erbjudanden i butiken vilket ni inte vill missa!

För att närvara vänligen osa osa@melanders.se

 

Välkomna till oss önskar alla på Melanders Alvik!